Mansur Yavaş'tan kedili icraatın içinden: Ağzımın şoriği aktı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kedisi Khaleesi'nin 'görev başındayken çekilen' bir videosunu paylaştı.

Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle 'kedili video' geldi. Yavaş'ın Twitter hesabından yayınlanan videoda, belediye personelinin baktığı kedi 'Khaleesi'nin başkanlık koltuğuna oturduğu görüldü.

Videoda kedi Khaleesi'nin ağzından, Yavaş'ın Sokak Hayvanları Çalıştayı'nı tekrarlayacağı duyuruluyor ve yapılan diğer çalışmalar hatırlatılarak, 'Kısa zamanda neler yapmışız. Hizmet aşkından ağzımın şoriği aktı' deniyor.

Mansur Yavaş, videolu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili kızım Khaleesi'nin de belirttiği gibi, az zamanda çok iş hallettik fakat daha fazlasına ihtiyaç olduğunun bilincindeyiz. Hayvan dostlarımızı korumak için gerekli adımları atacak, onlar için de çalışmaya devam edeceğiz."

'MAMA BİLE YEMEYİP ÇALIŞTIK'

​Khaleesi hesabında da video, "Nisan ayından itibaren bazı geceler mama bile yemeyip çalıştık. Az zamanda çok iş yapmışız ama daha yolun başındayız. Ankara'yı tüm canlıların mutlu başkenti yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. #4EkimHayvanlarıKorumaGünü" ifadeleriyle paylaştı.