Mariah Carey'nin 'yatarak' Las Vegas yorumuna tepki

Good Morning Britain programında Las Vegas'taki olaylarla ilgili haber vermek yerine şarkıcı Mariah Carey ile söyleşi yapıldı. Carey'nin bir koltukta uzanarak 'olanlar için üzgün olduğunu' söylemesine, izleyiciler tepki gösterdi.

Abone ol

DUVAR - "Good Morning Britain" adlı kanalın bugünkü programında ABD'li şarkıcı Mariah Carey ile yapılması planlanan röportaj iptal edilmedi. Las Vegas'ta 50 kişinin ölümüne ve 100'den fazla kişinin yaralanmasına neden olan saldırının üzerine, Birleşik Krallık'ta yılbaşı için vereceği konseri anlatan Carey tepki çekti.

Good Morning Britain, programında, birçok yayın organının teması olan Las Vegas saldırısının yerine, Mariah Carey'nin gelecek turnelerini anlattığı canlı bir röportaja yer verdi. Carey, uzun bir süre albümünü anlattı ve yılbaşında çıkacağı Birleşik Krallık turnesinden bahsetti. Spikerin, Carey'ye "Sahnede performanslarını gerçekleştiren sanatçıları izlemek, müzik dinlemek için bir araya gelen insanların, Las Vegas'taki gibi hedef haline gelmesiyle ilgili neler hissediyorsun?" sorusuna, Carey, bir koltukta yatarak "İnsanlar sadece bir geceyi müzik dinlemek için dışarıda geçiriyorlar ve böyle şok edici bir olay yaşıyorlar. Bu çok yanlış, korkunç, ne diyeceğimi bilemiyorum" diye cevapladı.

Carey'nin bu yorumu sosyal medyada büyük tepki topladı. Kullanıcılardan gelen tepkilerden bazıları şöyle:

"Las Vegas'tan dehşet verici haberler geliyor ama tabi Mariah Cary'nin yılbaşı ağacının önünde verdiği haberler daha önemli..."

"Mariah Carey bir koltuğa uzanmış ve Las Vegas'ta olanlarla ilgili yorum yapıyor... Çok yersiz!"

"İnsanlar ölüyor... Mariah Carey bir diva gibi yattığı koltuktan olanlarla ilgili üzgün olduğunu söylüyor... Bravo Good Morning Britain!