Marka marka açıklandı: İşte hileli süt, yoğurt, tereyağı ve peynirler

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı tağşiş listesinde süt ürünlerinde yapılan hileler ortaya çıktı. İşte süt, yoğurt, beyaz peynir, kaymak ve tereyağı ürünlerinde tespit edilen hileler.

DUVAR - Tarım ve Orman Bakanlığı, il il taklit ve tağşiş ürünlerini paylaştı. Süt ve süt ürünlerinde yapılan hile yöntemleri ortaya çıktı. Ürünlerinin tamamının keçi sütü olduğunu iddia eden bir dondurmacıda keçi sütüne rastlanmadı, manda yoğurdu olarak satılan ürünün tamamı koyun yoğurdu çıktı.

Ancak hepsi bu ürünlerle de sınırlı değil. Ekonomim'in derlediği habere göre, bakanlığın açıkladığı tağşiş listesine göre süt, yoğurt, kaşar peyniri, beyaz peynir, kaymak ve tereyağı ürünlerinde tespit edilen hileli ürünlerin tamamı şöyle:

Haberin Devamı
Marka marka açıklandı: İşte hileli süt, yoğurt, tereyağı ve peynirler İslam Memiş'ten 'gram altın' uyarısı: 14 gün içinde... İstanbul için sağanak yağış alarmı Asgari ücrette pazarlık başladı ilk teklif belli oldu Son anket: Birinci parti değişiyor, fark 11,5 puan BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler