'Marmara' uyarısı: Bir yıl içinde 2 tane 7'den büyük deprem olabilir

Prof Dr. Şükrü Ersoy, olası İstanbul depremiyle ilgili olarak "Marmara Denizi'nde iki gerilimin olduğu ara mutlaka birleşecek. Mutlaka birleşecek ve 7’den büyük bir deprem verecek" dedi.

DUVAR  - Hatay Sosyal Platformlar Birliği’nin ‘Olası İstanbul Depremi Bağlamında Hatay’ın Deprem sonrası sorunları ve çözümleri’ paneli Yenikapı Etkinlik Alanı’nda yapıldı. Panele Prof Dr. Şükrü Ersoy, Prof Dr. Fuat Ercan Doç Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu ve Prof Dr Mehmet Nuray Aydınoğlu katıldı. Panelin moderatörlüğünü ise mimar Osman Güdü yaptı. Hatay’ın deprem sonrası sorunları ve çözümlerinin konuşulduğu panelde ilk sözü Prof Dr. Şükrü Ersoy aldı. ‘Türkiye’de neden deprem oluyor’ sorusunu cevaplayan Ersoy, Marmara depremine dikkat çekti ve bir yıl içinde 7'den büyük iki depremin olabileceğini söyledi.

ANKA'nın aktardığına göre; Ersoy'un değerlendirmelerinden öne çıkanlar şöyle: 

Haberin Devamı
Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak ülkelerin kıyafetleri 7 kurumdan dolar tahmini: En iyi ihtimalle...