'Mavi Yolculuk Rehberi'nin genişletilmiş ikinci baskısı yayımlandı

Gazeteci Ali Boratav’ın 2019 yılında yayımladığı 'Mavi Yolculuk Rehberi: Gökova'dan Kekova'ya Güneybatı Kıyılarımız ve 12 Adalar' kitabının genişletilmiş ikinci baskısı yayımlandı. Genişletilmiş 2. baskıda, drone fotoğraflarıyla zenginleştirilmiş 540 küçük koy ve mola noktası yer alıyor.

DUVAR - Gazeteci Ali Boratav'ın 2 yıl önce yayımlanan, Türkiye kıyıları ve Ege Adaları’nda 100’ün üstünde mavi yolculuğundan izlenim ve deneyimlerini topladığı 'Mavi Yolculuk Rehberi: Gökova'dan Kekova'ya Güneybatı Kıyılarımız ve 12 Adalar' kitabının genişletilmiş ikinci baskısı okurlarla buluştu. Denizcilik yazarı Sezar Atmaca’nın editörlüğünü, grafiker Aydın Tibet’in sayfa tasarımını üslendiği 608 sayfalık genişletilmiş ikinci baskıda, 450 koyluk mavi yolculuk kıyıları envanterine 90 yeni durak eklendi. 

Haberin Devamı
İsim isim belli oldu: 'Yenidoğan Çetesi'nin çalıştığı hastaneler Kürdistan’da ‘özel oylama’ bitti: Kim önde? Dünyanın en iyi 100 stadı belli oldu: Listede Türkiye'den üç stat var İstanbul'da kiranın en pahalı olduğu mahalleler belli oldu Tüm zamanların en iyi 100 korku filmi Konut kredisi güncellendi: 3 milyon TL'nin ödemesi değişti