MEB ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında iş birliği protokolü

Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ilkokula yeni başlayan öğrenciler için iş birliği protokolü imzaladı.

Abone ol

DUVAR - Milli Eğitim Bakanlığı, ilkokula yeni başlayan öğrencilerin uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile iş birliği protokolü imzaladı.

İmza töreninde konuşan Bakan Yusuf Tekin, “Bakanlık olarak bu yıl merkeze aldığımız üç ana başlığımızdan biri, eğitim öğretim süreçlerine ailenin daha aktif olarak dâhil olmasını ve kendilerini çocuklarının eğitim öğretim süreçlerinin bir parçası olarak görmelerini sağlamak. Bu kapsamda yıl boyunca farklı etkinlikler planlamayı düşünüyoruz. Bu programları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yapma arzusundayız. Bu protokolle okula bu yıl ilk defa başlayan çocuklarımızın velilerine bu perspektifte kendilerine sürecin ana paydaşlarından biri olduğuna dair bir farkındalık oluşturmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin, iş birliğine katkılarından dolayı Bakan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a teşekkür etti.