Meclis TV Kılıçdaroğlu yayınını kesti

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için TBMM TV'de yapılan canlı yayın 25 dakika sonra kesildi.

Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın yayını TBMM TV'de kesildi. Konuşmasında İstanbul’daki olası bir deprem için toplanan 36 milyar dolar paranın akıbetini soran Kılıçdaroğlu IMF tarafından hazırlatıldığını söylediği ‘yeni ekonomi programı’na ilişkin açıklamalar yaptı.

Meclis'teki bütün siyasi parti grup toplantılarını canlı yayınlayan TBMM TV ise saat 13.30 sıralarında başlayan CHP grup toplantısı canlı yayınını başladıktan yaklaşık 25 dakika sonra kesti.

ARŞİV GÖRÜNTÜLERİ VERİLDİ

Yayının kesilmesinin ardından ekrana bir süre Meclis kütüphanesi tanıtımı getirildi. Daha sonra da TBMM Genel Kurulu'ndaki oturuma dönüldü. Kısa süreliğine Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un açılış konuşmasını yayımlayan TBMM TV, buradaki oturum sona erdikten sonra da halen devam eden CHP Grup Toplantısı'na dönmedi. Bu sürede de TBMM'nin dün yapılan yeni dönem açılış törenine ait görüntüler ekrana taşındı. (HABER MERKEZİ)