'Mehmet Ağar, Galatasaray yönetiminde olacak' iddiası

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, yönetimde değişikliğe gideceği belirtildi. Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'la yönetimde yer alması için görüşme yapılacağı öne sürüldü.

Abone ol

DUVAR - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in olağanüstü kongrede yönetimde yeni isimlere yer vermesi bekleniyor. Yeni yönetimde eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Ali Fatinoğlu, Cemal Özgörkey ve Dinçer Azaphan'ın yer alabileceği belirtildi.

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun 18 Aralık'ta yapılan toplantısında teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verilmiş ve olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. 20 Ocak'ta yapılacak kongrede Dursun Özbek'in yönetimde yeni isimler yer vereceği öne sürüldü.

DHA muhabiri Uğur Demirkırdı'nın haberine göre, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile bir görüşme yapılacağı ve ikna edileceği konuşuluyor. Yönetimde yer alacağı belirtilen isimlerden işadamı Ali Fatinoğlu, genel kurullarda ve basında, gelirlerin arttırılması için projeler sunuyordu.

Daha önce Galatasaray'da yöneticilik yapmış olan işadamı Cemal Özgörkey ve işadamı Dinçer Azaphan'ın da, Özbek'in yeni yönetiminde yer alabileceği belirtiliyor.

YÖNETİMDEKİ 5 İSİM DEVAM EDECEK

Başkan Dursun Özbek'in yönetiminden daha önce Cüneyt Tanman, Tayfun Demir, Fatih İşbecer ve Selim Arda Üçer istifa etmişti. Yenilenecek listede mevcut yönetimden Nasuhi Sezgin, Tarık Taşar, Eşref Alaçayır, İsmail Sarıkaya, Ali Yüce ve Ural Aküzüm'ün de yer alması bekleniyor.

Işın Çelebi, Mehmet İpekdokuyan, Mete İlkiz ve Erdal Arslan da yönetim için düşünülen isimler arasında yer alıyorlar.