Melissa Vargas Malatya'da

Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas, Malatya'ya geldi. Her fırsatta Malatyalı olduğunu dile getiren Vargas’a Malatyalılar büyük ilgi gösterdi.

Abone ol

Didem Barut

MALATYA - A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda gösterdiği başarıyla adından söz ettiren Melisa Vargas, 'memleketi' Malatya’da büyük ilgi ile karşılandı.

Vargas ve Üstündağ’ı, Malatya Havalimanı’nda büyük bir kalabalık karşıladı.

VARGAS'A KAYISI HEDİYE EDİLDİ, MALATYASPOR ATKISI TAKILDI

Takım arkadaşlarının ‘nerelisin?’ sorusuna ‘Malatyalıyım’ cevabını veren Vargas, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından davet edildi. Vargas’a ziyaretinde Malatyalı olan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da eşlik etti. Vargas ve Üstündağ’ı, Malatya Havalimanı’nda büyük bir kalabalık karşıladı.

Vargas’ın ilk durağı, Malatya Valiliği oldu. Vali Ersin Yazıcı tarafından Vargas’a Malatya kayısı hediye edildi. Vargas daha sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. Belediye binası önünde Vargas’a ‘Battalgazi’nin torunu’ sloganları atılarak Malatyaspor atkısı takıldı. 

Vargas Malatya ziyareti kapsamında bir AVM'de söyleşiye katıldı. Kalabalık nedeniyle Vargas, söyleşinin yapılacağı salona varmakta zorlandı. 

Vargas, AVM'de kalabalık nedeniyle  söyleşinin yapılacağı alana yürümekte zorlandı. 

Vargas, soruları cevap vermek vermedi ama salonda bulunanlara teşekkür etti. Sorulara Akif Üstündağ yanıt verdi. 

Vargas, fotoğraf çektirmek isteyenlerle poz verdi.