Memura tokat atan bölge müdür vekili görevden alındı

Bir toplantıda memura tokat atan ve hakaret eden Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan görevden alındı.

Abone ol

DUVAR - Katıldığı toplantıda bir gümrük muhafaza müdürüne tokat atan ve kadın memurlar için cinsiyetçi ifadeler kullanan Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan görevden alındı.

Ticaret Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan idari tahkikat sonucu görevinden alınmıştır" denildi. 

CHP Genel Başkan Danışmanı ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Osman Erdoğan'ın bir toplantıdaki videolarını Twitter hesabından paylaşmıştı.

Toplantıda konuşan Osman Erdoğan, ayakta duran iki memuru göstererek "İhtar aldığı gün sözleşmesi feshedilir. Ama bu adam öyle değil, bak sakallı gelmiş" dedikten sonra bir memura tokat atıyor. Erdoğan, tokatın ardından "Eşek sıpası" diyerek hakaret ediyor. 

Başka bir videoda ise Erdoğan, "Bakın o kızlarımız burayı seçti. Lütfen bağış verin, en güzel kızlarımız. Boy, fizik maşallah Allah bağışlasın" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)