Mercedes, Türkiye Grand Prix'sinde antrenman sonuçlarını belediye araçlarıyla paylaştı

Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin ikinci gününde antrenman yarışlarının sonuçlarını paylaşan Mercedes, pistte çalışan Tuzla Belediyesi'nin Mercedes marka araçlarını kullandı.

Abone ol

DUVAR - Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın 16’ncı ayağı olan Rolex Türkiye Grand Prix'sinde ikinci gün, 1 saat süren üçüncü antrenman turlarıyla başladı. Mercedes takımı, antrenman turlarının sonuçlarını yağışlı hava sebebiyle pistte çalışmalarda bulunan Tuzla Belediyesi'nin Mercedes marka araçlarıyla duyurdu.

Belediye şoförlerinin olduğu fotoğrafla sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bu ıslaktı, birazdan sıralama yarışında görüşürüz" denildi.

Mercedes takımının paylaşımına cevap veren Tuzla Belediyesi ise fotoğraftaki Mercedes pilotları Valtteri Bottas ve Lewis Hamilton'ın adını belediye araçlarının şoförleri olan İlker ve Hakan ile değiştirdi. 

Paylaşımlar Twitter'da kısa sürede yoğun etkileşim aldı. Yağışın etkili olduğu pistte sıralama turları devam ediyor. Yarış ise yarın saat 15.00’te başlayacak. (HABER MERKEZİ)