Mersin'de büyükşehir kadrosuna, öğrenci ve muhtarlara bayram hediyesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 11 bin kişilik belediye kadrosuna, kurs merkezlerindeki öğrencilerin ailelerine ve şehirdeki muhtarlara bayram hediyesi gönderdi.

Abone ol

DUVAR - Mersin Büyükşehir Belediyesi, 11 bin çalışanına, kentteki Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nden yararlanan 7 bin 200 öğrencinin velilerine ve 806 mahallenin muhtarlarına Ramazan Bayramı öncesi hediye gönderdi.

Daha önce yüksek fiyatlar nedeniyle kızının dershaneye gidemediğini belirten Emine Demirci, Büyükşehir Belediyesi'nin kurs merkezlerinin bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayan bir hizmet olduğunu söyledi. Demirci, şöyle konuştu:

“Bütün çocukların eğitim hayatının eşit olması gerekiyor. Bu konuda öğrencilerimize çok değer veriyorlar. Her ay bize öğrenciler hakkında bilgiler sunuyorlar, bizi yönlendiriyorlar. Bütün belediyelerin bu konuyu gündemine alması gerektiğine inanıyorum.”

Halkkent Kurs Merkezi’nde edebiyat öğretmeni olan Bedirhan Özkan ise art arda gelen Ramazan Bayramı ve yerel seçimle iki kez bayram yaşadıklarını söyledi.