Meteoroloji 10 kent için sarı kodlu uyarı yaptı: Kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor

Meteoroloji, 10 kent için sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Bazı bölgelerde ise sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşüyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Artvin ve Urfa çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken bazı bölgelerde sıcaklık mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek. 

Yoğun yağış beklenen bölgeler ise, Van, Bitlis, Siirt, Batman ve Mardin çevreleri ile Diyarbakır’ın güney ve doğusu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Makas açıldı: Bankalar ne kadar faiz veriyor? Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı Bedelli askerlik, engelli aylığı, kıdem tazminatı: Maaşlar değişti