Meteoroloji 11 il için gök gürültülü kuvvetli sağanak uyarısı

Güneydoğu Anadolu dışındaki tüm bölgelerde sağanak geçişleri beklenirken Meteoroloji Karadeniz'de sel, su baskını uyarısı yaptı. Sıcaklıklar ise mevsim normallerine geriledi.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Akdeniz’in iç kesimleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Afyon, Hatay kıyıları ile Gümüşhane, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çankırı, Çorum, Kastamonu, Sinop’un iç kesimleri, Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. 

Haberin Devamı
Emeklilik sistemi değişiyor: Yeni düzenlemenin ayrıntıları belli oldu Dünyanın en pahalı 11'i belli oldu: 180 milyonluk yıldız dışarda kaldı Vergi rekortmenleri açıklandı: İki Bayraktar birden Koç'u geçti Meteoroloji 11 il için gök gürültülü kuvvetli sağanak uyarısı Faizsiz kredi rakamlarında artış: Bankalar tutarlarını güncelledi Kıdem tazminatı tutarı nasıl hesaplanır?