Meteoroloji 7 il için kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı yaptı: İstanbul da var

Ülkenin doğusu dışında sağanak geçişlerinin etkili olması beklenirken Meteoroloji, aralarında İstanbul'un da bulunduğu 7 il için su baskını ve sel uyarısı yaptı. Sıcaklıklar ise düşüyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkenin kuzeybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara (Çanakkale hariç), Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in doğusu ile Çankırı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu ve İstanbul çevreleri ile Tekirdağ'ın doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Akdeniz kıyılarında güney ve batılı yönlerden, Kastamonu ve Samsun kıyılarında kuzey ve batı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi tahmin ediliyor. 

Haberin Devamı
Faiz oranları değişti: 200 bin TL'nin geri ödemesi belli oldu Meteoroloji il il uyardı: Yeni haftada hava nasıl olacak? Borsa İstanbul'da 43 şirket temettü dağıtıyor: Rakamlar belli oldu AK Parti'de sevinç: Seçmen konuşmaya başladı! Oranlar güncellendi: 2 milyon liranın aylık net getirisi belli oldu BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler