Meteoroloji il il uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre birçok ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bekleniyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinde Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde toz taşınımı bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri altında, Akdeniz ve Ege kıyılarında mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, Marmara, Kıyı Ege ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Haberin Devamı
Benzin ve motorinde tabela yine değişti: 17 Ağustos güncel fiyatları 17 Ağustos Depremi'nin yıl dönümü: 25 yıl önce... Enflasyon tahminiyle değişti: Memur ve emekli zammı için yeni oran... 2000'lerin en iyi 50 filmi Meteoroloji il il uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış geliyor Oranlar güncellendi: 1 milyon TL'nin getirisi değişti