Meteoroloji uyardı: Batıda toz taşınımı doğuda sağanak yağış

Marmara, Ege ve Akdeniz'de toz taşınımı etkisini sürdürürken iç ve doğu böleler için Meteoroloji sağanak uyarısı yaptı. Batıda ise hava güneşli.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güney Doğu Anadolu (Diyarbakır hariç) ile Ankara'nın kuzey ve doğusu, Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi, Maraş, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat, Çorum, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Kırşehir ve Karabük çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Hakkari, Van’ın güney ve doğusu, Şırnak’ın doğusu ile Muş ve Bitlis'in kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz'de toz taşınımı bekleniyor.

Haberin Devamı
Yeni rakam ortaya çıktı: İşte meslek meslek yeni maaşlar Çeyrek final gündem: '3-7-0 başka bir büyüklük' Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Çeyrek finale yükselen futbolcuların kutlamasından kareler Veriler açıklandı: 2024 yılında en çok satılan kitaplar TOGG'un satış rakamları belli oldu