Meteoroloji'den 26 il için alarm: İstanbul'da bu saatte kar yağacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 26 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji'den birçok il için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. AKOM, İstanbul'a kar yağışı için saat verdi.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 27 Ocak'a ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Son değerlendirmelere göre, Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgeleri ile Ege'nin kuzey, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğu, İç Anadolu'nun doğu kesimleri ile Eskişehir çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Hakkari, Şırnak ve Siirt ile Van'ın güney çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
ÖTV tutarları değişti: Rakı, şarap ve biraya zam UEFA, Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti için ne karar verebilir? Uzmanı tek tek hesapladı: Her ay 2 bin 22 TL eksik aylık alacaklar Son 16'nın en iyi 11'i belli oldu: Türkiye'den iki futbolcu kadroda EURO 2024'te şampiyonluk oranları güncellendi: Sürpriz takım Türkiye Benzin ve motorine ÖTV zammı geldi