Meteoroloji'den 5 bölgeye sağanak yağış uyarısı: Sıcaklıklar 5 derece birden düşüyor

Meteoroloji İç ve Güneydoğu Anadolu dışında kalan bölgeler için sağanak uyarısı yaparken yağışlar Doğu Anadolu'da kuvvetli olacak. Ege'de sıcaklıklar azalıyor, iç ve kuzey bölgelerde artış var.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkenin doğu kesimleri ile Marmara, Ege ve Akdeniz’in parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu, Adana ve Artvin çevreleri ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Muş ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı