Meteorolojiden 8 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli sağanak başlıyor, sıcaklıklar düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 il için sağanak sarı kodlu uyarı yaparak kuvveti sağanak yağışa karşı önlem alınmasını istedi. Ülke genelinde ise sıcaklıklar 3-6 derece azalıyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz ve Doğu Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Konya, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Ordu, Malatya, Erzincan, Dersim, Elazığ, Bingöl, Antep ve Kilis çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Adana, Hatay, Osmaniye, Maraş’ın batısı, Kayseri’nin güney ve doğusu ile Sivas’ın güneybatısı ve Elazığ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak ülkelerin kıyafetleri Süper Lig'de yabancı kuralı değişti: Hangi takımda kaç yabancı var?