Meteoroloji'den 8 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre 8 il için sarı kodlu uyarı yapılırken hava sıcaklıklarının batı bölgelerinde mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredeceği belirtildi.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; kuzey ve doğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ordu, Giresun çevreleri ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Haberin Devamı
Yeni rakam ortaya çıktı: İşte meslek meslek yeni maaşlar Türkiye Avusturya maçı şifresiz nasıl izlenir? Çeyrek final gündem: '3-7-0 başka bir büyüklük' Çeyrek finale yükselen futbolcuların kutlamasından kareler Veriler açıklandı: 2024 yılında en çok satılan kitaplar TOGG'un satış rakamları belli oldu