Meteorolojiden bayram için hava tahmini

Meteoroloji bayram için hava tahminini açıkladı. Buna göre ülke genelinde yağmur ve soğuk hava etkisini göstermeye devam edecek.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın kuzeyi için kuvvetli yağış; İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu’nun kuzeybatısı için kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada "Yağışların; öğle saatlerinden sonra Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgârın, bu sabah saatlerinden sonra İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu’nun kuzeybatısında güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Açıklamada, bayram için il bazında şu bilgiler verildi: 

Haberin Devamı
Kim Milyoner Olmak İster'de gündem oldu: 16 yaşında şirket sahibi 'Yabani'ye Adem geliyor: Hakan Çelebi kadroda Tabela değişti: 19 Ağustos benzin, motorin ve LPG fiyatları İslam Memiş'ten altın tahmini: 'Kısa vadeli işlemlerden uzak durun' En sağlam araçlar seçildi: İlk 5 sırada aynı marka var Masadaki rakam netleşiyor: Asgari ücret ne kadar olacak?