Meteorolojiden bütün bölgeler için kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji 24 il için kuvvetli sağanak uyarısı yaparken yağışları bazı bölgelerde kar ya da karla karışık yağmur biçiminde olması bekleniyor. Ege ve Marmara'da rüzgar da etkili olacak.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 18 Ekim Çarşamba hava durumu raporuna göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun bazı bölgelerinde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların, Marmara’nın Doğusu, Akdeniz, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Tunceli, Muş ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?