Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji, Akdeniz ve Karadeniz için gök gürültülü sağanak yağış ve hafif rüzgar uyarısında bulundu. Diğer bölgelerde ise kavurucu sıcaklar etkili olmaya devam edecek.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey kesimleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Burdur çevreleri, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli’nin kıyı kesimleri ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Karadeniz kıyı kesiminde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'sert yükseliş' uyarısı: Elinde TL bulunduranlar... İndirim pompaya yansıdı: 8 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Yabancının yıl sonu dolar tahmini belli oldu: '32,5 lira' dikkat çekti Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Emlakta yeni dönem: E-Devlet'ten yapılacak, zorunlu olacak Süper Lig'de 66. sezon başlıyor: 65 yıllık puan durumunda kim önde?