Meteoroloji'den İstanbullulara uyarı: Önce yağmur, sonra fırtına

Yeni hava raporuna göre bugün İstanbul'dan Artvin'e, Marmara ve Karadeniz bölgesinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yağışların ardından ise fırtına uyarısı yapıldı.

DUVAR - Ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara (Edirne ve Kırklareli dışında), Kuzey Ege, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz (Sinop dışında), Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Sivas ve Ardahan çevreleri, Kars'ın kuzey kesimleri, Aydın’ın iç kesimleri, Isparta’nın doğu ve Konya’nın batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Eskişehir çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Nakdiniz varsa... Pazar gününün akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Okan Tüysüz stres biriktiren 4 şehri açıkladı: İstanbul, Dersim... Cumhur İttifakı'nın sigortası Özgür Özel! Dijital göçebeler 40 milyonu aştı: Hangi ülkeler kabul ediyor? Bakan Işıkhan duyurdu: Memurların toplu sözleşme ikramiyesi belli oldu