Meteorolojiden kuvvetli sağanak ve rüzgar uyarısı: Sıcaklıklar düşüyor

Birçok ilde sağanak yağış beklenirken, Trabzon, Rize ve Artvin için çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklıklar ise 3-5 derece azalacak.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı 19 Ekim hava durumu raporuna göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kayseri, Sivas ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. 

Haberin Devamı
Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda 'Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan oyuncular 2024'ün en iyi araçları seçildi: Japon ve Güney Kore markaları zirvede Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 3 milyon TL'nin geri ödemesi Uzman isim yanıtladı: Ev, araba ne zaman alınır?