Meteorolojiden kuvvetli sağanak yağış uyarısı

Ülke genelinde sağanak geçişleri beklenirken Meteoroloji, 6 il için su baskını ve sel uyarısı yaptı. Güneydoğu Anadolu dışındaki tüm bölgelerde yağış bekleniyor. Sıcaklılarda ise değişiklik yok.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Hatay, Maraş, Osmaniye, Çankırı çevreleri, Ankara’nın kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın için 'pazartesi' uyarısı: Bir anda olacak... 'Hayalet'in villaları satışta: Lüks avizeler, mozaikler, altın mobilya 100, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi uçtu Uzmanı açıkladı: Memur ve emekli maaşları ne kadar olacak? Borsa mı, altın mı, dolar mı, euro mu: Yanıtı belli oldu En çok gol atan 10 aktif futbolcu: Türkiye'den de bir oyuncu var