Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı: Mevsimin ilk karı geliyor mu?

Meteoroloji rapora göre, Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu'da gök gürültülü sağanak bekleniyor. Karadeniz, Marmara ve Ege için kuvvetli rüzgar uyarısı var. Bugün mevsimin ilk kar yağışı da olabilir.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 11 Ekim raporuna göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde (1800 metre) karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi, Sinop çevreleri ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güneyi, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında pus ve yer yer sis bekleniyor.

Haberin Devamı
Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda 'Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan oyuncular 2024'ün en iyi araçları seçildi: Japon ve Güney Kore markaları zirvede Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 3 milyon TL'nin geri ödemesi Uzman isim yanıtladı: Ev, araba ne zaman alınır?