Meteoroloji'den Marmara için kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken Marmara bölgesi için kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan son değerlendirmelere göre birçok bölgede mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, bazı bölgelerde sağanak yağış ile birlikte biraz düşecek.

Ülkenin kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının iç kesimleri ile Antalya’nın batısının iç kesimleri ve Muğla’nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
SONAR'dan son anket: CHP'den AK Parti'ye büyük fark Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? FourFourTwo en heyecan verici 50 genci sıraladı: Arda Güler ilk 3'te Antalyalı ailenin kabus gibi İstanbul tatili: Şu an parasız kaldık Akaryakıt fiyatları güncellendi: 13 Ağustos benzin, mazot fiyatları Uzmanlar anlattı: Suriye'deki deprem Türkiye'deki fayları tetikler mi?