Meteoroloji'den sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji'nin son raporuna göre Sinop, Yozgat, Sivas, Ordu, Giresun, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı'da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sinop, Yozgat ve Sivas çevreleri ile Kayseri’nin kuzey ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların batı, güney ve iç kesimlerde 1 ila 4 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde, Doğu Anadolu'nun doğusunda 2-4 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
Benzin ve motorinde tabela değişti: 7 Temmuz akaryakıt fiyatları Altın yatırımcıları dikkat: Uzmanlar yeni fiyat açıkladı Zam yapılmadı, Türkiye dibe vurdu: Avrupa'da asgari ücret sıralaması Meteoroloji'den sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı AK Parti’de eleştiriler yükseliyor/Kurum, İmamoğlu’na yarayacak Deadpool & Wolverine'de yer alacak Marvel karakterleri