Meteoroloji'den sarı kodlu yoğun yağış uyarısı

Ülke genelinde hava açık ve mevsim normallerinin üzerinde, Artvin'de ise yoğun yağışlar bugün de devam edecek. Meteoroloji önlem alınması için uyarı yaptı.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Balıkesir'in batı kesimleri, İzmir'in kuzey ve batı ilçeleri, Rize'nin doğu ilçeleri ve Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak, Artvin'in yüksek kesimleri ile Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı
Tam liste belli oldu: Sahte gıda ürünü satan markalar halka açıklandı Kiralar uçtu: 10 ilde ortalama fiyat asgari ücreti geçti Benzin ve motorine zam geldi: 2 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları Anket: DEM Parti seçmeni hangi partilerle ittifak istiyor? Sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi: İşte marka marka güncel fiyatlar MasterChef yarışmacısı hayranı olan ünlüyü açıkladı: 'Mesajlaşıyoruz'