Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı: Mevsim normallerinin üzerine çıkacak

Meteoroloji'nin yayınladığı son hava durumu raporuna göre sıcaklar havalar cumartesi günü itibarıyla geri gelecek, hava sıcaklığı 6 derece birden artacak.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkenin kuzey ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu olacak.

Doğu Karadeniz, Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan çevreleri, Van’ın güney kesimleri ile bu akşam saatlerinde Sivas, Kahramanmaraş, Kayseri’nin doğusu, Osmaniye’nin doğusu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa çevreleri ve Gaziantep’in doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'altın' uyarısı: Elinde dolar ve eurosu olanlar... Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı 'Gavad', I. Kavad'dan mı geliyor?