Metin Akpınar'ın kızları bu evde büyüdü

Sanatçı Metin Akpınar'ın, 35 yıl sonra ortaya çıkan kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu yaşamlarının büyük bölümünü Antalya’da geçirdi.

DUVAR - Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra bir kızı olduğu ortaya çıkmış, Duygu Nebioğlu, mahkeme kararı ile Akpınar'ın kızı olduğunun resmiyet kazandığını açıklamıştı.

Nebioğlu, Akpınar hakkında babalık davası açıp, DNA testi yaptırdı. Annesi tarafından bir köye bırakıldığını, daha sonra devlet koruması altına alındığını ve ardından evlat edinildiğini söyleyen Nebioğlu, Metin Akpınar'ın babası olduğunun Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararı ile resmiyete kavuştuğunu açıklamıştı.

Akpınar'ın başta sadece bir kızı olduğu sanılsa da Duygu Nebioğlu'nun ikiz kardeşi olduğu öğrenildi. Sevgi Nebioğlu'nun açtığı davada DNA raporları uyuştu ancak henüz mahkeme kararı çıkmadı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?