MHP: CHP ihaneti göze aldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: CHP, aşkı uğruna millete ihanet etmeyi göze almıştır.

Abone ol

ANKARA - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında İstanbul’da yapılan deprem toplantısına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun davet edilip edilmediğine dair tartışmaya MHP de katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Artık çıplak gözle görülmektedir ki CHP, devletin ayağına çelme takmaya, halka ayak bağı olmaya memur edilmiş bir partidir. CHP’nin siyasette oluşturduğu derin faylardan pis kokular yayılmaktadır” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın yazılı açıklamasında İmamoğlu’nun Türkiye Afet Müdahale Planı toplantısına davet edilmesine rağmen mazaret bildirerek katılmadığını, “yeni mazeretler üretmek üzere” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ayrı bir basın toplantısı düzenlediğini söyledi. Bu durumu “büyük bir siyasi skandal”, “hoş karşılanmayacak pis bir politik kıvırma mizanseni” olarak nitelendiren Yalçın, “Kılıçdaroğlu’nun, depremin yarattığı endişe ve panikten partisine siyasi nema üretme çabası, ahlak dışı bir fırsatçılık ve kepazeliktir” dedi.

AŞKI UĞRUNA MİLLETE İHANET

CHP ve İYİ Parti’nin IMF temsilcileriyle görüşmesini de değerlendiren Yalçın, “Türkiye IMF defterini çoktan kapatmış ve kendi yağıyla kavrulmayı öğrenmişken; IMF ile bu gayrimeşru ilişki, bu ahlaksız flört neyin nesidir? CHP ve suç ortağı İP, IMF temsilcilerinin kulağına Türkiye aleyhine hangi bilgileri fısıldamışlardır? CHP; küresel sermayenin baskı ve tahakküm silahı olan “düyunuumumiyeci” bir örgütle temas kurarak kimlerin, hangi ülkelerin lehine muhbirlik yapmaktadır? CHP, kapalı kapılar ardında Batı'ya Türkiye'nin hangi sırlarını ifşa etmektedir? Anlaşılan o ki ayıyla yatağa girmeye pek hevesli olan CHP, aşkı uğruna millete ihanet etmeyi göze almıştır. IMF ile ilişkisinden bir iktidar çocuğu doğacağını sanan CHP’ye tavsiyemiz şudur: CHP; duçar olduğu ümitsiz ve çaresiz romantizmden derhâl sıyrılmalı, kendisini kötü yola düşürecek bu sevdadan vazgeçmelidir.” (DUVAR)