MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 6 günlük 'deprem sessizliği' gündem oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 7 Şubat'taki grup toplantısı ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan sonraki sessizliği sosyal medyada gündem oldu.

Abone ol

DUVAR - MHP lideri Devlet Bahçeli, 10 ilde yıkıma neden olan Maraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerden bir gün sonra açıklama yapıp ardından herhangi bir açıklamada ya da ziyarette bulunmadı. Bahçeli'nin suskunluğu, sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye, Maraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 10 kentte yıkıma neden olan iki deprem meydana geldi. 

Bu süreçte hemen her partiden lider ve yöneticiler sahaya indi. Ancak Bahçeli’nin henüz bir yeri ziyaret ettiği ajanslara yansımadı.

7 ŞUBAT'TA GRUP TOPLANTISI VE TWEET

Bahçeli pazartesi günü gerçekleşen depremin ardından salı günü partisinin grup toplantısında konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli, Pazarcık'ta ve Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerde hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. Bahçeli "Devlet ve hükümet deprem bölgesinde teyakkuzdadır. Bütün imkanlar seferber edilmiştir" diye konuşan Bahçeli, "Fay hatları Anadolu coğrafyasını bütünüyle kuşatmıştır. Bu gerçeği değiştirmemiz imkânsızdır. Coğrafyamızı yok saymamız mümkün değildir" ifadelerini kullandı. MHP genel başkanı aynı gün sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu . (HABER MERKEZİ)