MHP'den İYİ Parti'ye: Kınalı Yapıncak partisi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Meral Akşener'in evinin basılmasına ilişkin olarak bir açıklama yaparak, "Ülkücü Hareketin kadife eldiven içindeki demir yumruk olduğunu da kimse unutmamalıdır" dedi.

Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin basılması ile ilgili MHP'den yorum: Ülkücü hareketin kadife eldiven içindeki demir yumruk olduğu unutulmamalıdır.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman İYİ Parti ve Genel Başkan Meral Akşener'e yönelik yeni bir açıklama yaptı. "MHP'ye 'küçük ortak' benzetmesi yapan siyasi üslupsuz, öyle sanıyoruz ki işportaya düşen, 'yeni bir Genç Parti' rolüne soyunmuş olan partisini kurtarma peşindedir. Demirden korksa trene binmeyeceğini ifade edene, bir kere yanlış trene bindiyse; koridordan ters tarafa yürümesinin hiçbir anlamı olmayacağını hatırlatmak isteriz" diyen Büyükataman, İYİ Parti için 'Kınalı Yapıncak' partisi ifadesini kullandı. Açıklamada, dün Akşener'in evinin önünde MHP'lilerce yapıldığı belirtilen protestoya değinilmedi. (HABER MERKEZİ)