MHP'li Büyükataman'dan Özel'e cevap: Tesadüf değildir

Devlet Bahçeli'nin elini öpen Özel Harekat yöneticisini eleştiren CHP lideri Özgür Özel'e MHP'den cevap gecikmedi.

Abone ol

DUVAR - MHP lideri Devlet Bahçeli, 15 Temmuz'da Ankara Gölbaşı'ndaki Emniyet Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öpmesi gündem oldu. CHP lideri Özgür Özel de partisinin grup toplantısında Süleyman Karadeniz'e tepki göstererek, "Sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın" ifadelerini kullandı.

Özel'e MHP'den cevap gecikmedi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yapılan eleştirilerin tesadüf olmadığını ve Özel'in, Devlet Bahçeli ve özel harekat polislerini hedefe koymaya çalıştığını savundu.

Ataman'ın 'FETÖ', 'terör örgütü', 'terörle mücadele', 'siyasi uzantılar' tabirleriyle dolu açıklaması şöyle: 

"Terör örgütü sempatizanlarının elini öpmekten ar etmeyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, FETÖ artıklarının suflelerini meclis kürsüsünde tekrarlayarak Genel Başkanımızı ve Kahraman Özel Hareket Polislerimizi hedefe koymaya çalışmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin; “devlet seri katil” diyenlere sahip çıkanlardan, “PKK sizi tükürüğü ile boğar” diyenlere kol kanat gerenlerden, “Kimyasal Silah Kullandı” diyerek şanlı Türk askerine iftira atanlardan, Terörün örgütünün siyasi uzantılarının gönlünü hoş etmek uğruna her türlü milli menfaatin karşısında pozisyon alanlardan öğrenecek bir devlet terbiyesi yoktur! Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Özel Harekat Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından; FETÖ’cü ucubelerin, PKK’lı canilerin, fonlanan sözde gazetecilerin ve CHP’nin koro halinde saldırması elbette tesadüf değildir. Özel Hareket Polisleri, terörün ve uzantılarının korkulu rüyasıdır. Özgür Özel ve korosunun gerçek rahatsızlığı, terörle mücadeledeki kararlılığımız ve başarımızdır. Vatan evlatlarını, bu milletin göğsünü kabartan kahramanlarımızı hedefe koymak, terör örgütünün siyasi ofisiyle sinsice ittifak kuran CHP’ye “yakışan” bir tavırdır!"

(HABER MERKEZİ)