MHP'li Hüseyin Sözlü: Plakalarımız hazır. 82 Kerkük, 83 Musul

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin "Düzce'den sonra 82 Kerkük, 83 Musul" sözlerinin ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "82" ve "83" numaralı plaka hazırladı. Özlü, plakaların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "81 Düzce'den sonra 82 Kerkük, 83 Musul" sözlerinin ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "82" ve "83" numaralı plakalar hazırladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Salı günü, grup toplantısındaki konuşmasında Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) yapılan referanduma tepki gösterdi. IKBY Başkanı Mesud Barzani'ye karardan vazgeçme çağrısı yapan Bahçeli, "O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak; '81 Düzce'den' hemen sonra '82 Kerkük, 83 Musul' deme hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır" dedi.

Bahçeli: Tarih coğrafyaya dar geldiğinde, 81 Düzce, 82 Kerkük, 83 Musul...

MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Bahçeli'nin sözleri üzerine Kerkük ve Musul için "81" ve "82" numaralı iki plaka hazırladı. Plakaların fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşan Sözlü, "Plakalarımız hazır. 82 Kerkük, 83 Musul" yazdı.

(HABER MERKEZİ)