Mikdat Kadıoğlu: Ayıyla başım dertte, herkes onun tarafını tutuyor

Prof. Mikdat Kadıoğlu'nun Trabzon Maçka'daki evine bir ayı dadandı. Ayının eve girmemesi için çeşitli yöntemler deneyen Kadıoğlu, "Herkes ayının tarafını tutuyor. Kendisiyle tanışmak istiyorum" dedi.

DUVAR - Yaz tatilini Trabzon'un Maçka ilçesinde geçiren İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Afet Yönetim Merkezi ve Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'nun başı, evine dadanan ayı ile derde girdi. Pencerelere tırmanan, eve ve tarım ürünlerine zarar veren, ‘Meteor’ adını verdiği bozayıyı görüntülemek için güvenlik kamerası taktıran Prof. Dr. Kadıoğlu, hayvanın eve yaklaşmaması için müzik yayını ile ses çıkarıyor. Kadıoğlu, ayıyla mücadelesini sosyal medya hesabından da paylaşıyor. 

Haberin Devamı
BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı Banka banka son durum: Emekli maaşı promosyonlarında zirve