Modifiye tutkunları Tekirdağ'da buluştu: Desibel ve güzellik yarışması yapıldı

Tekirdağ Motor Sporları Derneği'nce düzenlenen, "14. Modiyefiye Araç Fuarı" etkinliğine katılan 650'yi aşkın araç 'desibel' ve 'güzellik' alanlarında yarıştı.

Abone ol

DUVAR - Tekirdağ'da düzenlenen etkinlikte modifiye araçlar sergilendi.

AA'nın aktardığı habere göre; sahil dolgu alanında, Tekirdağ Motor Sporları Derneği'nce düzenlenen, "14. Modiyefiye Araç Fuarı" etkinliğine 650'yi aşkın modifiyeli araç ve sahipleri katıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin desteklediği etkinlikte, 'desibel' ve 'güzellik' yarışması da yapıldı. Çocuklarıyla alana gelen aileler de araçlarla fotoğraf çektirdi. Gün boyu devam eden yarışmalarda dereceye giren araç sahiplerine kupa ve plaket verilecek.

Tekirdağ Motor Sporları Derneği Başkanı Erkan Yavaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, birçok ilden modifiye araç meraklısının bir araya geldiğini söyledi. Katılımın oldukça yoğun olduğunu aktaran Yavaş, organizasyona olan ilginin her sene arttığını ifade etti.

Yavaş, "Bu sene farklı oldu. Araç katılımı çok yüksek. Türkiye'nin 35 ilinden araç katılımı oldu. 650 araç ile rekor kırıldı. Normalde 450 araç oluyordu. Bu yıl 650 araç aldık" dedi.

(HABER MERKEZİ)