Molde-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında bugün Molde maçına çıkacak.

Abone ol

DUVAR - UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Trabzonspor bugün Molde ile deplasmanda karşılaşacak. Trabzon'da rakibi ile 3-3 berabere kalan Abdullah Avcı yönetimindeki Karadeniz ekibi, Norveç'te tur biletini almak istiyor. 

Maç öncesi basın toplantısında konuşan Abdullah Avcı, "Avrupa kupaları hedeflerimizden biri. Hem geçen maçın analizlerini hem de pratiklerini yaptık. Maça hazırız" dedi. Bordo-Mavililer’de sakatlıkları süren Koita, Abdülkadir Ömür ve Dorukhan, Norveç’e giden kafilede yer almadı.

Aker Stadyumu'nda oynanacak Molde-Trabzonspor maçını Portekiz Futbol Federasyonundan Fabio Verissimo yönetecek. TSİ 19.00'da başlayacak ve A Spor'dan şifresiz olarak ekranlara gelecek karşılaşmada muhtemel 11'ler şöyle:

Molde: Linde, Knudtzon, Björnbak, Sinyan, Risa, Hussain, Mannsverk, Eikrem, Hestad, Andersen, Omouijuanfo

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Vitor Hugo, Trondsen, Berat, Hamsik, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny

AVCI'DAN TEK DEĞİŞİKLİK

Abdullah Avcı, 3-3’lük ilk maçın 11’inde tek değişikliğe gitmeyi planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Serkan Asan’ın yerine Trondsen ile bugünkü mücadeleye başlamayı düşünüyor. Bruno Peres’i esas mevkisi sağ beke çekecek olan Avcı, solda Trondsen’i görevlendirecek. Karadeniz ekibinin kadrodaki en büyük sıkıntısı, Djaniny dışında golcüsünün olmaması.

Yeni transfer Koita’nın, 16 Ağustos’taki Yeni Malatyaspor mücadelesinde kadroda yer alması bekleniyor. Dorukhan’ın durumu Molde dönüşü yapılacak kontrollerde netleşecek. Abdülkadir Ömür'ün ise geri dönüş için en az 10 güne ihtiyacı olduğu belirtiliyor. (HABER MERKEZİ)