Moody's'ten Türkiye tahmini

Küresel Makro Görünüm 2024-25 Raporu'nu açıklayan Moody's, G20 ekonomik büyümesinin 2024'te yüzde 2,4'e düşmesini beklediğini duyurdu.

DUVAR - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Küresel Makro Görünüm 2024-25 Raporu'nun şubat ayı güncellemesini "G20 ekonomilerinin büyümesi 2024'te biraz daha düşük seviyelerde istikrar kazanacak" başlığıyla yayımladı.

Raporda, küresel ekonominin gelişmiş ve gelişmekte olan piyasalarda ekonomik faaliyetlerin istikrarlı şekilde normalleşmesiyle COVID-19 sonrası dengeye geçiş yaptığı belirtilerek, etkili politika manevraları, iyileşen arz-talep dengeleri ve Avrupa'da kışların ılıman geçmesi gibi iyi etkenler nedeniyle birçok gelişmiş ekonomi için yumuşak bir inişin mümkün göründüğü ifade edildi.

Haberin Devamı
6 ilçede 30 bin lirayı aştı: İstanbul'da kiralar uçtu Elektrikli aracın en büyük derdi şarj: İşte uzun menzilli 50 otomobil Özgür Demirtaş açıkladı: BES'e girmek mantıklı mı? Son anket: AK Parti'nin oyları hangi partiye gidiyor? Şampanya patlatan kişi Hamas lideri İsmail Haniye mi? Hazırlığı yapılan yeni yasalar belli oldu!