Motosikletçi Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi

Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Fransa'da kaza geçirdi. Sofuoğlu, bu gece ambulans uçakla Türkiye getirilecek.

Abone ol

DUVAR - Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sıralama turlarında kaza geçirdi. Bel ve kalçasında kırıklar olan Sofuoğlu, Türkiye'ye getirilecek.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarışan Kenan Sofuoğlu, Fransa'daki yarış öncesinde yapılan sıralama turlarında kaza geçirdi. Hastaneye kaldırılan Sofuoğlu'nun, bel ve kalçasında üç kırık olduğu belirlendi.

Sofuoğlu'nun Facebook sayfasından yapılan açıklamada, bu gece ambulans uçakla Türkiye'ye getirileceği belirtildi. Açıklamada şöyle:

"Milli Sporcumuz Kenan Sofuoğlu bugün Fransa yarışı için yapılan sıralama turlarında kötü hava şartlarında yeniden büyük bir kaza geçirerek Fransa'da acil olarak hastahaneye kaldırıldı. Sofuoğlu'nun bel ve kalçasında maalesef ciddi üç kırık teşhisi konuldu. Sporcumuzun en hızlı şekilde tedavisini sağlayabilmek için Sağlık Bakanlığımız, Spor Bakanlığımız ve Dışişleri Bakanlığımızın müşterek çalışmaları ile sporcumuzun bu gece ambulans uçak ile Türkiye'ye nakli sağlanacak. Bütün sevenlerimize destekleri için teşekkür ederiz. Dualarınızı eksik etmeyin..."