Motosikletli saldırganlar parkta ateş açtı: 1 ölü 2 yaralı

Kağıthane'de motosikletli saldırganlar, bir parkın önünde kaldırımda oturan gruba ateş açtı. 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı, saldırganlar motosikletle kaçtı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Kağıthane'deki Bosna Hersek Parkı'nda sır dolu bir silahlı saldırı gerçekleşti.  

Olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. DHA'nın aktardığı bilgilere göre motosikletle park önüne giden kimliği belirsiz iki kişi, kısa bir süre burada bekledi. Daha sonra içlerinden biri motosikletten inerek karşı kaldırımda oturan gruba ateş açtı. Saldırgan, 5 el ateş ettikten sonra tekrar motosiklete binerek arkadaşıyla birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Saldırıda Cihan Ö. (31), F.Ç. (42) ve o sırada yoldan geçen Cihan H. (28) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kurşunlardan birinin göğsüne isabet etmesi sonucu ağır yaralandığı öğrenilen F.Ç., müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ayaklarından vurulan Cihan H. ile Cihan Ö.'nün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AA'nın aktardığına göre Cihan Ö.'nün silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişiyle internetteki bir arkadaşlık uygulaması üzerinden tanıştığı ve aralarında küfürleşme yaşandığı belirlendi. Şüphelinin Cihan Ö'yü olayın gerçekleştiği adrese çağırdığı, Cihan Ö'nün de buluşma noktasına F.Ç. ile gittiği iddia edildi.

Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren ve kimliği tespit edilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)