MSB: Suriyede 3 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde düzenlenen bir bombalı araç saldırısında 3 askerin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Abone ol

DUVAR - Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde 3 askerin öldüğünü olduğunu bildirildi.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda 3 askerin hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

NTV ise saldırıda "saldırıda 1 binbaşı, 1 teğmen, 1 uzman onbaşı şehit oldu" bilgisini verdi.

KILIÇDAROĞLU VE ÇAVUŞOĞLU BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, askerler için başsağlığı mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde, yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Barış Pınarı Harekatı bölgesinde alçak teröristlerin düzenlediği hain saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır diliyorum. Başımız sağolsun." (AA)