MUBI aralık seçkisinde öne çıkanlar: Ödüllü 'Sanki Her Şey Biraz Felaket' izleyicilerle buluşacak

MUBI, aralık seçkisinin öne çıkan filmleri arasında "İnşallah Erkek Olur", "Nasıl Seks Yapacağız?", "Sanki Her Şey Biraz Felaket", "Kabahatliler" ve "Tanrının Unuttuğu Yer" gibi yapımlar yer alıyor.

DUVAR - MUBI, aralık ayında ödüllü filmlerden ünlü yönetmenlerin klasiklerine, pek çok yapımı izleyicilerle buluşturmaya devam edecek. Cannes’a seçilen ilk Ürdün filmi "İnşallah Erkek Olur", Umut Subaşı’nın ödüllü filmi "Sanki Her Şey Biraz Felaket", 2023 Cannes Belirli Bir Bakış En İyi Film Ödülü'nün sahibi "Nasıl Seks Yapacağız?" ve Hong Kong sinemasına damga vurmuş efsanevi Shaw Brothers stüdyosunun imzasını taşıyan tam 14 filmlik bir Kung fu seçkisi aralık ayında MUBI’de izleyicilerle buluşacak.

MUBI aralık seçkisinin öne çıkan filmleri şöyle...

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'altın' uyarısı: Elinde dolar ve eurosu olanlar... Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı 'Gavad', I. Kavad'dan mı geliyor?