MUBI Fest, 22 Aralık'ta başlıyor

MUBI, İstanbul’da ilk kez MUBI Fest etkinliği düzenliyor. Etkinlik, 22-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul Modern Sinema’da gerçekleşecek.

DUVAR - İlki 2022 yılında São Paulo’da gerçekleşen MUBI Fest, bu yıl Santiago, São Paulo, Bogota, Buenos Aires ve Meksiko şehirlerinden sonra ilk kez İstanbul’da düzenleniyor.

MUBI ve İstanbul Modern Sinema arasındaki işbirliğinin ilk etkinliği olacak MUBI Fest, 22-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul Modern Sinema’da gerçekleşecek. Türkiye prömiyerini yapacak Michel Franco imzalı "Hatır" (Memory) filminin de aralarında olduğu 6 filmin gösteriminin yapılacağı festival kapsamında film gösterimlerine ek olarak duyurulacak etkinlikler de izleyicilerle buluşacak. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Bedelli askerlik, engelli aylığı, kıdem tazminatı: Maaşlar değişti Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı Türkiye'nin galibiyeti dünya basınında: 'Hollanda mı, neden olmasın?'