Muharrem İnce programdan çıkarken Zafer Şahin'e seslendi: Bağcılar'dan karpuz alıp geleceğiz

CNN Türk yayınında 'karpuz polemiği' yaşandı. Program çıkışında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin söyledikleri Twitter'da paylaşıldı.

DUVAR - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün gece, CNN Türk'te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katıldı. Programda İnce ile yorumcu Zafer Şahin arasında sık sık polemikler yaşandı.

Şahin’in, "Bugün 4. gemimiz geldi, Karadeniz'de doğalgaz bulundu" sözlerine yanıt veren İnce, "Doğalgaz bulundukça doğalgaza zam geliyor, ya siz gidin bu masalları A Haber'de anlatın!" şeklinde konuştu.

Zafer Şahin'in “Türkiye tarımda 1 numaradır” demesi üzerine ise İnce, "Fındığın fiyatını Hamburg belirliyor hiçbir gücün yok, masal anlatıyorsun! Bırak savunmayı; doğruyu bulalım çocuklarımız aç kalacak, kıtlık gelecek!" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler