Murat Kurum, masasındaki anketi paylaştı: 'Öne geçtik'

Haliç Kongre Merkezi'nde basın mensuplarına konuşan Murat Kurum, oran vererek ilk anketlerde geride olduklarını, ancak son anketlerde Ekrem İmamoğlu'nun önüne geçtiklerini söyledi.

DUVAR - Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Medya Buluşmasında, gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi.

İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz” dedi.

10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Anket: CHP birinci parti, İYİ Parti eridi SGK uzmanı açıkladı: Emekliye ek zam kulisi İran seçimleri dünya basınında: ‘Pezeşkiyan’a reformcu dense de…' Ailesi konuştu: 'Ferdi Hollanda'da 'hain' ilan edildi, bu bizi üzüyor' Edirne'de otellerde yer kalmadı: İnsanlar sokak ortasına çadır kurdu 1 milyar dolar barajını aşan filmler