Mustafa Denizli'den Fatih Terim açıklaması

Fatih Terim'in Milli Takım'dan istifası tartışılmaya devam ediyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, "Fatih Terim'e yapılanlar biraz abartılı" dedi.

Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Mustafa Denizli, İzmir Alaçatı'da Adana Demirspor eski başkanı Selahaddin Aydoğdu ile kavgasından sonra Milli Takım'dan istifa eden Fatih Terim'in yaşadıkları hakkında 'biraz abartılı' dedi. Denizli, "Fatih Terim benim çok eski ve yakın arkadaşım. Terim'in zaman zaman patlamaları oluyor. Hepimiz için geçerli. Kimi içe patlar kime dışa patlar. Fatih Terim'e yapılanlar biraz abartılı" ifadelerini kullandı. Mustafa Denizli, "Arda da bir hata yaptı. Futbolda bazen üç maymunu oynamak gerekir" dedi.

CNN Türk'e konuşan Mustafa Denizli, istifa sonrası boşalan milli takım teknik direktörlüğünün kendisine teklif edilmesi halinde ne yanıt vereceğine ilişkin soruya da "Bunu teklif gelirse konuşuruz. Milli takımdan şu ana kadar teklif gelmedi. Karışık bir dönem. Bu soruya vereceğim yanıtlar polemiğe neden olur. Gelirse cevap veririm" yanıtını verdi. (Haber Merkezi)